صنایع خودرو سازی

 

     اگرچه استفاده از سورتمه برای جابجایی بارها و اشکال بزرگ و حجیم از حدود 6000 سال قبل از تولد حضرت عیسی مسیح رایج بوده، اما تنها پس از استفاده از چرخ در چین در حدود3000 سال قبل از میلاد بود که این وسیله توسط سایر اقوام و ملل کهن نیز به کار گرفته شد. از آن زمان تاکنون بشر همواره در فکر جابجایی سریع تر و آسان تر خود و کالا هایش بوده است. به همین دلیل در طول تاریخ وسایل گوناگونی توسط افراد مختلف ساخته شدند تا کار این جابجایی بار و مسافر را سریع تر و راحت تر انجام دهند. ارابه ها و کالسکه های اسبی جزو اولین وسایلی بودند که در این راستا به وفور مورد استفاده قرار گرفتند اما تنها در قرن 17 و18 بود که ارابه ها و کالسکه های موتوری ساخته شدند. ارابه ها و کالسکه های اولیه که بیشتر آنها با انرژی سوختن ذغال سنگ و با نیروی بخار کار می کردند در انگلیس و فرانسه اختراع شدند. البته نیروی باد، فنر فشرده شده و ... نیز جمله منابع انرژی بودند که تا پیش از این مورد آزمایش و امتحان قرار گرفته بودند. به هر حال در سال 1882، این کارل بنز آلمانی بود که توانست اولین اتومبیل جهان را به معنای واقعی اختراع کند. موتور اتومبیل کارل بنز دارای وسایلی مانند کلاچ، ترمز، رادیاتور و کاربراتور بود که هنوز هم در بسیاری از خودرو های امروزی استفاده می شود. موتود درونسوز کارل بنز بر اساس سیکل چهار زمانه ای که در سال 1826 توسط یک فرانسوی به نام« بودور شاس» پیشنها شده و توسط«نیکلاس اتو» آلمانی تکمیل شده بود، کار می کرد.

 

صنعت خودرو سازی موفق یا ناموفق؟!

خودرو در ایران

     اولین اتومبیل ها، 15 سال پس از اختراع آن در سال1885، توسط مظفر الدین شاه به ایران وارد شدند. این اتومبیل ها دو دستگاه رنو بودند که هر کدام حدود16000 فرانک فرانسه خریداری شده و مبلغ آنها نیز با وام شعبه داخلی بانک های انگلیس و روسیه به مظفر الدین شاه پرداخت گردیده بود! صنعت خودرو سازی ایران درسال 1338، با تولید خودرو جیپ در شرکت« پارس خودرو» کنونی آغاز گردید. به این ترتیب صنعت خودرو سازی در ایران بیش از 40 سال سابقه دارد اما متاسفانه در این مدت طولانی، هیچ گاه نتوانسته است جایگاه شایسته و واقعی خود را پیدا کند. در سال 72-1371 قانون خاصی برای حمایت از صنعت خودرو سازی به تصویب رسید تا شاید با محدود کردن واردات خودرو، ایجاد انحصار و حمایت های قانونی و مالی و اقتصادی گوناگون، این صنعت بتواند خود را بازیافته و به اهداف بلند بالا و متعالی خود مبنی بر دستیابی به فن آوری ها و توانمندی های طراحی و تولید یک خودرو به روز پیشرفته و قابل رقابت در بازار های جهانی دست یابد اما افسوس که بسیاری از این مقاصد و آرزو ها هیچ گاه برآورده و عملی نشدند. پس از تکمیل ستاد سیاست گذاری خودرو در سال 1369، قرار داد هایی برای تولید چند نمونه خودروی خارجی از جمله پراید کیاموتورز کره جنوبی، پژو405 فرانسه و چند خودرو دیگر، با هدف خود کفایی و دستیابی به دانش فنی و... و گنجانیدن مواردی هم چون صادر کردن بخشی از محصولات تولید شده در ایران توسط شرکت صاحب لیسانس(که هیچگاه در مورد هیچ یک از خودرو های تولید داخل عمل نگردید) بسته شد. حال پس از گذشت بیش از ده سال از تولید خودرو هایی مانند پراید و پژو405 و...، نه تنها هنوز بسیاری از خریداران از کیفیت ساخت این خودروها ناراضی هستند، بلکه شرکت های خودرو سازی نیز نتوانستند به بسیاری از اهداف خود در این زمینه دست یابند. خیل انبوه مراجعه کنندگان به تعمیرگاه ها و تعداد زیاد تعمیرگاه ها و نمایندگی های مجاز نشان می دهند که تا چه اندازه صنعت خودرو سازی برای دستیابی به اهداف تعیین شده موفق عمل کرده است. نکته قابل توجه این است که به گفته کارشناسان، چینی ها در حدود ده سال زمان( که حدود4-3 سال آن سپری شده است) نیاز خواهند داشت تا بتوانند خود را به یک خودرو ساز طراز اول جهانی تبدیل کنند ولی خودرو سازان ما پس از گذشت حدود 15 سال؛ نه تنها با تمام سیاست های حمایتی و بازار انحصاری هنوز نتوانسته اند کیفیت خودرو های تولیدی خود را بهبود بخشند، بلکه هنوز به دنبال واردات محصولات جدید اروپایی و حتی چینی هستند. مونتاژ مقطعی این تعداد خودروی خارجی نشان می دهد که صنعت خودرو سازی ایران و از واقعیت های جهانی این صنعت به دور مانده است. به راستی سرهم بندی مقطعی خودرو های خارجی برای چیست؟ آیا مونتاژ محدود این خودرو ها با هدف خودکفایی و دست یابی به دانش فنی صورت می پذیرد؟! آیا به راستی صنعت خودرو سازی ما  دچار سردر گمی و روز مرگی شده نشده است؟

    صنایع ایران با وجود كادر مهندسي بسيار قوي ،‌تجهيزات توليدي تخصصي و انحصاري ، تعهد و التزام پرسنل و مديريت شركت به امر كيفيت و تحويل به موقع ، همكاري با توليد كنندگان معتبر داخلی ، وجود شبكه گسترده فروش و خدمات باعث گرديد اين شركت در مدت فعاليت چند ساله خود در زمینه های زیر سر بلند از انجام كليه سفارشات در يافتي ، نامي نيك از تلاش صنعتگر ايراني در صنایع داخلی بر جاي بگذارد.

 

     - ارائه خدمات مشاوره در زمینه های  مختلف صنایع ( برندینگ, طراحی لوگو, چاپ و تبلیقات )

     - مطالعات مکان یابی و مطالعات بازارهای هدف صنایع

     - مطالعات امکان سنجی و طرحهای توجیهی صنایع

     - طراحی و احداث واحدهای صنایع ( تاسیسات و ابنیه )

     - اصلاح, ارتقاء و تامین تجهیزات و ملزومات واحدهای صنایع

    - تامین و تدارک کلیه لوازمات صنایع ( ابزارآلات, ملزومات ایمنی, ماشین آلات صنعتی, ماشین سازی, برق, الکترونیک, اتوماسیون صنعتی, انرژیهای نو و پاک )

     - همکاری آموزشی و مشاوره ای در طراحی و پیاده سازی واحدهای صنایع ( صدور کلیه گواهینامه های استاندارد بین المللی ISO )

     - فن آوری اطلاعات و ارتباطات واحدهای صنایع ( سخت افزار, نرم افزار, سیستم های جامع و خدمات اینترنت, طراحی وب سایت, شبکه و سیستم های مدیریت CRM 

     - مشاور بانکی و سرمایه گذاری واحدهای صنایع

     - تامین مالی

       ما به دنبال ايجاد فرصت هاي جديد  براي کسب و کار شما هستيم, فرصت هاي کسب و کار نبايد از دست بروند، در دسترس بودن اطلاعات جامع و بروز کسب و کار مي تواند به تحولي مثبت در فضاي کسب و کار شما بينجامد, براي شروع  و اثبات عملي اينکه ما هواي شما را داريم با ما تماس بگيريد.

 

                                                                                                                                                               صنایع ایران

شرکت وردسان

شرکت وردسان

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
شرکت وردسان

شرکت وردسان

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
اتصالات قابل انعطاف

اتصالات قابل انعطاف

ارسال شده در : ۱۳۹۷/۱۲/۱۴
ماشین ساز پایدار صنعت ارومیه

ماشین ساز پایدار صنعت ارومیه

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۴/۲۴
وکیل پایه یک وکارشناس ارشد حقوق

وکیل پایه یک وکارشناس ارشد حقوق

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
داوری در دعاوی وقراردادها

داوری در دعاوی وقراردادها

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
مشاور حقوقی در شرکت ها

مشاور حقوقی در شرکت ها

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
گروه صنعتی نانو طراح

گروه صنعتی نانو طراح

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
مشاوره پیش تولید

مشاوره پیش تولید

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
نشست مقامات عالی رتبه ایران و آلمان

نشست مقامات عالی رتبه ایران و آلمان

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۵/۲۴
تولید قطعات لاستیکی شایان پلیمر

تولید قطعات لاستیکی شایان پلیمر

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۷/۰۴
صنایع مفتولی کمیل

صنایع مفتولی کمیل

ارسال شده در : ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
عایق نانو پلیمر - عایق نانو سیلیکون

عایق نانو پلیمر - عایق نانو سیلیکون

ارسال شده در : ۱۳۹۷/۰۷/۰۴


Copy

شرکت فنی مهندسی علم و صنعت خواجه نصیر

مطالب مرتبط

    ثبت شکایات

    قوانین ثبت آگهی

    قوانین وبسایت

     

    logo-samandehi

    دارای پروانه نشر از مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

    آدرس : ایران- تهران، زعفرانیه

    صندوق پستی 1458-19395

    تلفن :

    +982122750210

    +982122750380

    +982122750430

    نمابر:

    +982122750569

    همراه:

    +989128361805

    ایمیل:

    info@sanayeiran.com

    وبسایت:

    www.sanayeiran.com

    عضویت در خبرنامه

    ... و یا ایمیل خود را وارد کنید.

     
    تماس با ما

    *نام:

    ايميل:

    *پيام: